Carpetbeater

galesloot machinebouw

Recyclering van kunstgrasvelden met onze “Carpet Beater” Galesloot heeft de “Carpet Beater” ontwikkeld, waarmee kunstgrasvelden kunnen worden onderhouden en worden hergebruikt. Hierdoor is het ook voor kleinere sportclubs, die met een beperkt budget werken, mogelijk om over kunstgrasvelden van top kwaliteit en in top conditie te beschikken. Bekijk deze brochure voor meer gedetailleerde informatie over de “Carpet Beater”. Lees dit … Read More

Constructie Nedervecht Kavel6

Nedervecht kavel 6

Voor deze opdrachtgever hebben we de complete constructie van het huis gebouwd. Met het ontwerp van de architect hebben we de staalconstructie getekend en compleet prefab in de werkplaats gemaakt. De constructie staat bij ons in het dorp en hebben we in 1 dag geplaatst op locatie.

Hekwerk NoordZuidlijn Damrak

Hekwerk NoordZuidlijn Damrak

Bij dit grootschalige Nederlands project zijn wij ook betrokken geweest. Wij hebben voor de hoofdaannemer de opdracht gekregen om het hekwerk en plaatwerk op het Damrak te maken; mooie opdracht in de hoofdstad vlak voor het Centraal Station.

RVS leidingwerk DN700 Waternet

Waternet RVS leidingwerk

Bij Waternet hebben we een opdracht gehad om groot RVS leidingwerk te maken. Deze leidingen moesten we compleet uitvoeren in RVS 316 kwaliteit. Tevens moest het gemaakt worden voor drinkwater kwaliteit. Het was voor ons natuurlijk geen probleem om de lassen met zo’n hoge kwaliteit te maken, alhoewel dit een zeer intensieve taak is.

Toegangsmiddelen

Waternet toegansmiddelen

Voor Waternet hebben wij meerdere trajecten gehad om toegangsmiddelen te vervangen. De oude situatie is dan niet meer veilig genoeg. Ons wordt gevraagd de situatie zodanig aan te passen dat de locatie weer veilig te betreden is. Met een eisenpakket van Waternet werken wij elke locatie tot in de puntjes uit.